fbpx

Edhe futbollistet dijnë të shkëmbejnë grushta (video)

Gjatë fundjavës u regjsitruan një incident jo i përditshëm në përballjet e kombëtarëve të futbollit, kur u takuan Rusia dhe Zvicra. Futbollistet e dy kombëtareve, më saktëisht kapitenet e ekipeve ruse dhe zvcerane vendosën që të shkëmbejnë grushta , pas së ciës u përjashtuan nga kjo përballje me kartin të kuq. E para që goditi ishte futbollistja ruse, ela Justina , pas së cilës pasoi edhe reakcioni i Zhoze Çato.