fbpx

Ademi: Pozicioni strategjik i shqiptarëve, anëtarësimi në NATO dhe BE

Ministri i Diasporës nga radhët e LSDM-së, Edmond Ademi, në emisionin “Rruga drejt”, tha se pozicionet strategjike i shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut është i qartë, ato janë anëtarësimi në NATO dhe BE.

Pozicionet strategjike i shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut janë anëtarësimi në NATO dhe BE, dhe kjo qeveri këtë synim është duke realizuar, prandaj hapi i fundit në këtë drejtim është zgjedhja e Presidentit të ri- tha ministri Ademi.