fbpx

Aktvendim për Sasho Mijallkov dhe Menduh Thaçin në lëndën e PSP-së “TITANIK 2” (LIVE)

Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të publikohet aktgjykimi për rastin Titanik 2″ e cila ka të bëjë me parregullsitë zgjedhore në zgjedhjet lokale më 2013.

Në “Titanik 2” të PSP-së të akuzuar janë lideri i PDSH-së Menduh Thaçi, ish drejtori i DSK-së Sasho Mijallkov si dhe ish anëtarët e KSHZ-së, Bedredin Ibraimi, Aneta Stefanovska, Vllatko Sajkovski dhe Sasho Srcev.

Rastin e udhëheq gjykatësi Ognen Stavrev.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/2056018237851881/