fbpx

Ambasadori i Francës vizitoi disa vendvotime

Ndërsa ambasadori i Francës në Shkup, Kristian Timonier vizitoi zonën e Kumanovës. Ai vëzhgoi procesin e votimit në disa vendvotime, proces për të cilin tha se ka vërejtur se ka rrjedhur në ambient  paqësorë dhe të qetë. Ai shpreson se presidenti i ardhshëm do të mbrojë interesat e shtetit dhe do të përfaqësojë të gjitha bashkësitë në vend.