fbpx

Ambasadori Jess Baily përshëndetet me Maqedoninë e Veriut

Ambasadori amerikan në Shkup Jess Baily, përmes një postimi në Twitter është përshëndetur përfundimisht me qytetarët e Maqedonisë së Veriut, ai ka falenderuar për mikëpritjen, shoqërinë dhe sinqeritetin të gjithë qytetarët duke shtuar “deri herën tjetër” – shihemi ka shkruar ai.