fbpx

Angjushev dhe Sugarevski inspektojnë punimet e linjës hekurudhore Kumanovë-Bellakovc

Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar për Çështje Ekonomike, Koço Angjushev, ministri për Transport dhe Lidhje, Goran Sugareski dhe Drejtori i Infrastrukturës së Hekurudhave, Irfan Asani gjatë ditës së sotme do të kryejnë kontroll të punëve ndërtimore në linjën hekurudhore Kumanovë – Bellakovc. Zyrtarët e lartpërmendur kontrollin do ta kryejnë në afërsi të rrugës rajonale Kumanovë – Sveti Nikollë.