fbpx

Anulohet seanca për rastin “Titanik”

Në gjykatën Penale në Shkup është anuluar seanca e sotme për rastin “Titanik”, të PSP-së përshkak se i akuzuari Mile Janakievski në të njëjtën kohë duheshe të paraqitet në gjykatë për rastin “Shuplakat” së bashku me disa avokatë.

Seanca e ardhshme do të mbahet më 8 mars.

Në rastin “Titanik”, janë akuzuar 21 persona, midis tyre edhe vetë ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski, Ish-ministra e brendshme Gordana Jankullovska, Martin Protugjer dhe Kiril Bozhinovski