fbpx

Avokati kërcënohet me vrasje

Një avokat nga Gjilani ka raportuar se nga i dyshuari është telefonuar me telefon me numër të fshehur dhe duke u prezantuar me emër të rrejshëm ka kërkuar të takohet me viktimën duke e kanosur verbalisht me vrasje.

I dyshuari është arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.