fbpx

Bajrami: Të krenohemi, cikli zgjedhor po përfundon pa pothuajse asnjë padi penale

Pres në atmosferë të këtillë siç është dhe atmosferë siç u zhvillua raundi i parë i zgjedhjeve të përfundojë edhe dita e sotme dhe përfundimisht nëse si shtet të krenohemi me atë se po përfundojmë një proces zgjedhor pa pothuajse asnjë padi penale dhe veprim nga ana e prokurorive kompetente në vend, theksoi sot kryetari i Komisionit për ndjekjen e parregullsive eventuale lidhur me zgjedhjet, prokurori publik Xhelal Bajrami.

Përmendi se në të gjitha prokuroritë në vend janë vendosur prokuror kujdestarë shtesë, në rast se duhet të veprojnë gjatë parregullsive eventuale nga procesi i sotëm zgjedhor./MIA