fbpx

Çair, dalje e dobët për shkak të reshjeve të shiut (video)

Procesi i votimit në komunën e Çairit ka filluar në kohë pra në orën 7 dhe po zhvillohet i qetë dhe sipas rregullave. Deri në këto momente është vërejtur dalje e ulët e votuesve.