fbpx

Denoncime në MPB: Agjitim dhe fletushka me përmbajtje zgjedhore

MPB-ja gjatë pasdites ka njoftuar për 5 denoncime që ndërlidhen me prishjen e procesit zgjedhorë, fotografim të fletëvotimit, fotografim të këshillit zgjedhor dhe agjitim të palejuar.

“Mbrapa shkollës fillore Nevena Georgieva-Dunja, jashtë vendvotimit janë gjetur disa fletushka me përmbajtje nga zgjedhjet presidenciale. Gjithashtu në rrugën Kosta Novakoviq në Shkup, në nga ana e qytetarëve është denoncuar se janë hedhur fletushka me përmbajtje zgjedhore”, thuhet në njoftimin e MPB-së.