fbpx

Deputetët e opozitës në Shqipëri dorëzojnë mandatet edhe në KQZ

Protestuesit në Shqipëri tashmë janë vendosur te objekti i KQZ-së, ku Lulzim Basha, bashkë me deputetët e tjerë kaluan kordonin policor që u vendos aty, për të dorëzuar mandatet.

Mandatet i refuzuan PD-ja dhe LSI-ja, ndërkohë janë 5 deputetët të rinj i janë shtuar opozitës në Kuvend, duke dal kështu kundër vullnetit të partisë së tyre. Pritet edhe katër të tjerë të bëjnë të njëjtën.

Ata kanë dorëzuar sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve formularin e dekriminalizimit, duke i hapur rrugë kështu marrjes së mandatit të deputetit.