fbpx

Gjendet vajza e zhdukur nga Manastiri

Fëmija njëmbëdhjetë vjeçar nga Manastiri, i cili u raportua si i zhdukur tre ditë më parë, është gjetur dhe është kthyer tek prindërit e tij, thonë nga Ministria e Brendshme.

Fëmija u gjet sot në mëngjes në orën 01:20 nga pjesëtarët e policisë.

Nga SPB Manastir thonë se fëmija ishte raportuar si i zhdukur më 4 mars, rreth orës 14:30, dhe se edhe më  herët është raportuar për zhdukjen e të njëjtit fëmijë.