fbpx

Intervistë me euro-deputetët Flekenshtajnë dhe Kukan

Shanset që Maqedonia e Veriut në Qershor ti filloj bisedimet aderuese nuk janë të këqija, ky është vlerësim i euro-deputetit gjerman Knut Flekenshtajn i cili bashkë me disa kolegë të tij qëndroi në Shkup, ku skanoi nga afër reformat e domosdoshme për vendim pozitiv të vendeve anëtare të BE-së.