fbpx

Janë hapur të gjitha vendvotimet për rrethin e dytë zgjedhor

1.808.131 me të drejtë vote janë pjesë e rrethit të dytë zgjedhor, në zgjedhjet e sotme presidenciale, të cilat duhet të zgjedhin Presidentin e pestë të shtetit. Procesi po zhvillohet në 3480 vendvotime, në 80 komuna si dhe në Qytetin e Shkupit.