fbpx

Kjo është agjenda e Papës pas arritjes në Maqedoni

Kreu i Kishës katolike, Shenjtëria e tij Papa Françesku në Vizitë Apostolike në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

– Papa Françesku me nderimet më të larta shtetërore dhe ushtarake do të mirëpritet nga Presidenti Gjorge Ivanov. (“Villa Vodno”/9:00)

– Takim me Presidentin Gjorge Ivanov dhe familjen e tij. (“Villa Vodno”/9:15)

– Takim me kryeministrin Zoran Zaev dhe familjen e tij. (“Villa Vodno”/ 9:30)

– Takim me përfaqësuesit e autoriteteve shtetërore, shoqërisë civile dhe trupit diplomatik në vend, pas së cilës fjalime do të kenë  Presidenti Ivanov dhe Papa Françesku.