fbpx

KSHZ: Jehona e votuesve deri në ora 13:00, 20.73 për qind (video)

Jehona e votuesve deri në ora 13:00 sipas KSHZ-së arriti në 20.73 për qind. Numër më i madh i qytetarëve të drejtën e tyre të votës e kanë realizuar në Komunën e Berovës,  Gjevgjelisë, Kratovës, Kriva Pallankës, Prilepit   dhe kështu me radhë. Ndërsa jehonë më e ulët është regjistruar në Komunën e Bërvenicës, Vrapçishtës dhe Zhelinës.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/589418408245937/