fbpx

Manafort dënohet me 7.5 vjet burg

Ish-kreu i stafit zgjedhor të presidentit të SHBA-së, Donald Trump, Paul Manafort, u dënua me 7.5 vjet burg për komplot dhe mashtrime financiare.

Manafort u dënua për shkak të një komploti për akuzat e ngritura në hetimin e këshilltarit special Robert Muller për një ndërhyrje të mundshme ruse në zgjedhjet presidenciale të SHBA-së, në vitin 2016, raporton Reuters.