fbpx

Meta: Ta gjykojmë më pak, e të jemi më të dashur me njëri-tjetrin

Nga Lezha, ku po mbahet edhe Samiti i Dytë i Diasporës, Presidenti shqiptarë Ilir Meta, ka përcjellë një mesazh të fortë për qytetarët shqiptarë në të gjithë botën.

Duke sjellë në kujtesë një shprehje të Nënë Terezës se “Po t’i gjykojmë të tjerët pa fund, nuk do të na mbetet kohë për t’i dashur ata”, Presidenti Meta, kërkoi më pak gjykim, për të qenë më të dashur me njëri-tjetrin.

“Na duhet të jemi më të dashur me njeri tjetrin dhe ta gjykojmë më pak njeri tjetrin. Për këtë do na ndihmonte thënia e Nënë Terezës: Po t’i gjykojmë të tjerët pa fund, nuk do të na mbetet kohë për t’i dashur ata. Ndaj ta duam njeri tjetrin më shumë”, u shpreh presidenti shqiptarë Ilir Meta.