fbpx

Ministrja gjermane mirëpret planin e Macron për ‘rilindjen europiane’

Ministrja gjermane e drejtësisë Katarina Barley falënderoi presidentin francez Emmanuel Macron për planin e tij për “rilindjen europiane”, duke thënë se Evropa duhej të bashkohej dhe të bëhej më e fortë.

“I nderuar Emmanuel Macron, faleminderit për këtë iniciativë! Ne europianët tani duhet të bashkohemi dhe ta bëjmë Europën të fortë së bashku”, shkruan Barley në Twitter, e cila është edhe kandidatja kryesuese e socialdemokratëve në zgjedhjet europiane në maj.

https://twitter.com/katarinabarley/status/1102856502287699968/photo/1