fbpx

Mjekët i thanë që kurrë nuk mund të ketë fëmijë, gruaja lind foshnjën gjashtë kilogramë

Një grua nga Nju Jork ka lindur fëmijën me peshë më të madhe, duke shënuar rekord në spital në vendin e saj.

Megjithëse ajo më parë kishte vetëm 15 për qind për të mbetur shtatzënë, Joi Buckley lindi fëmijë me peshë prej gjashtë kilogramë.

“E dija se ajo do të ishte e madhe, por unë nuk prita fëmijë prej 15 kile”, ka thënë ajo, shkruan Daily Mail.

Spitali po e mbante foshnjën në Njësinë e Kujdesit Intensiv Neonatal për të monitoruar nivelet e saj të sheqerit dhe oksigjenit këtë javë.

Ajo dha një këshillë për ato që dëshirojnë të bëhen nëna.

“Mos u dorëzoni, bëhuni të drejtë, sepse fëmijët e mijë janë dëshmi e plotë për këtë”, ka thënë ajo.