fbpx

“Mos u bë mbeturinë”, aksion për pastrimin e qytetit nga mbeturinat

Tanimë nuk është lajm që vendi po ngulfatet nga mbeturinat, kritika dhe presion deri tek kompetentët, lëvdata për aktivistët dhe apel për vetëdijesim tek qytetarët. Material i përgatitur nga ekipi i emisionit “360 gradë”.