fbpx

Ohër, votohet edhe për kreun e komunës (video)

Votimi zhvillohet në mënyrë të qetë dhe demokratike edhe në Ohër ku paralelisht me zgjedhjet presidenciale zhvillohen edhe ato lokale. Qendrat e votimit janë hapur në kohë, dhe procesi i votimit rrjedh pa pengesa.