fbpx

Pandev me këpucë speciale ndaj Letonisë

Goran Pandev në përballjen me Letoninë do të regjistrojë ndeshjen e 100 në fanellën e përfaqësueses së Maqedonisë. Në rrjetët sociale , Pandevi lansoi një foto me këpucët e tij sportive për sfidën me Letoninë. Në këpucët speciale të Pandevit përpos flamurit janë emrat e Filipos, Ana-s dhe Sofijës.