fbpx

Pritjet e qytetarëve nga presidenti i ri i shtetit

Presim që situata të përmirësohet.”

Për ardhmërinë e fëmijëve tanë, sidomos kur shohim se rinia gjithmonë prit për të dal jashtë.”

Ne jemi për Evropë dhe NATO.”

Të zbatoj përgjegjësitë e tij sipas kompetencave kushtetuese që i ka.”

 Mos të përzihet në punët tjera të Qeverisë.”

 Të ketë paqe dhe të ketë më shumë bereqet.”

 Më tepër të kujdeset për popullin dhe të shërbej për të drejtat tona.”

Të shkojmë në BE, të ketë paga më të larta, të kthehen të rinjtë, këtë presim ne.”

Kemi qenë në terr, sikur pa sy. Po tash e tutje si duket do të bëhet shumë më mirë.”

Mundohemi për mirë, shpresoj nuk vjen deri te më e keqja, por vetëm të shkojmë përpara.”

Presim për të gjithë diçka më mirë!”

Të ketë zhvillim politik dhe ekonomik, ashtu është situata.”

Le të punoj për interesat e qytetarëve.”

Pres nga presidenti i ri që t’i plotësoj dëshirat e popullit në kuadër të kompetencave të tij.”

Për popullin asgjë!”

Ha-ha pothuajse asgjë!”

Punësim të ketë më shumë për të rinjtë, ne tjerët kemi mbet pa ndihmë sociale.”

Me këtë president ndoshta do të shkojmë më përpara në Evropë dhe të rinjtë nuk kanë më ikur më në të zezë.”

Investime më të mëdha!”

Me ju thënë të drejtën nuk pres diçka bombastike!”

Asgjë, krejt njëjtë do të shkojnë punët.”

Është çështja që rinia jonë mos të shpërngulet.” – u shprehën qytetarët e intervistuar

 Adnan Qaili