fbpx

PSZH shet sulmuesin, 40 mln euro dëmshpërblim

Skuadra franceze e PSZH-së, ka sjell vendimin që të ndahet nga sulmuesi uruguaian , Edison Kavani, i cili është sulmuesi më i mirë në historikun e klubit. Sipas mediave franceze, drejtuesit e klubit kanë caktuar edhe çmimin e “El Matadorit” dhe nuk do të shqyrtojnë ofertat që janë nën 40 mln euro. Sulmuesi 32 vjeçar nuk dëshiron të pranojë pagesë më të ultë që ofron PSZH që të qëndrojë në kryeqendrën e Francës.