fbpx

Qendër, votohet sipas rregullave të KSHZ-së

Votimi në komunën e Qendrës zhvillohet në mënyrë të qetë dhe demokratike. Ndryshe nga orët e para të mëngjesit, tani ka rritje të numrit të votuesve, madje numri është më i lartë në krahasim me rrethin e parë zgjedhor.