fbpx

Qytetarët me duartrokitje i kanë pritur të akuzuarit për ngjarjet e përgjakshme të 27 Prillit

Një grup qytetarësh të cilët sot me vetiniciativë ishin mbledhur para Gjykatës Penale në Shkup dhe me duartrokitje i kanë pritur të akuzuarit për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit në Kuvend.

Ata para Gjykatës janë mbledhur në shenjë proteste kundër çfarëdo aktvendimi të pjesëmarrësve të “natës së përgjakshme”.

Të akuzuarit së bashku me familjet e tyre, kanë hyrë në ndërtesën e re në Gjykatën Penale ku sot do ta dëgjojnë aktvendimin.

Midis tyre ishte edhe vajza e ish-drejtorit të BSP-së, Mitko Çavkov, Zorica Çavkova pas arrestimit të babait të saj, e njëjta u bë aktuale me statuset e saja në rrjetin social Facebook.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/1015385088646605/

Photo Credit: A1ON