fbpx

Rrokulliset një kamion në autostradën Tetovë-Shkup

Një kamion është rrokullisur në autostradën Tetovë-Shkup. Për momentin nuk dihen shkaqet që kanë sjell deri te fatkeqësia dhe po priten informacione shtesë nga MPB-ja pasi që të kryejnë hetimet, komunikacioni po zhvillohet me ngadalësi, vetëm në njërën korsi ka njoftuar 1tv.