fbpx

Seancë e re për rastin “Shuplakat”

Seancë gjyqësore sot duhet të mbahet edhe për lëndën “Dhuna në Komunën Qendër” në të cilën të akuzuar janë 14 persona, mes të cilëve edhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski, i cili është në arrati në Hungari, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski dhe deputetja e VMRO-DPMNE-së, Daniella Rangellova.

Në seancat e kaluara, fajin për ngjarjet para Komunës Qendër në qershor të vitit 2013 e pranuan i akuzuari i katërt, Tomisllav Llazarov dhe i akuzuari i pestë, Jordan Ristevski.