fbpx

Shoqatat për mbrojtjen e personave me aftësi të kufizuara dorëzon kërkesa pranë zyrës së BE-së

Marsh si dhe tenda para Ambasadave nëse nuk iu merren parasysh kërkesat. Shoqatat për mbrojtjen e personave me aftësi të kufizuara dorëzuan deri te zyra e BE-së në Shkup kërkesa për më shumë kushte dhe të drejta, pasi dy vite ministria e Punës dhe ajo e Shëndetësisë kanë qenë te shurdhëta karshi kërkesave te tyre.