fbpx

Shtip, votohet qetë dhe sipas standardeve (video)

Asnjë shkelje apo parregullsi deri më tani nuk është regjistruar në vendvotimet në qytetin e Shtipit. Votimi ka filluar nga ora 7 dhe vijon e qetë.