fbpx

Sllupçan, përkujtohet nisja e konfliktit të 2001-it

Në Sllupçan të Komunës së Likovës po shënohet 18-vjetori i fillimit të konfliktit të armatosur në atë zonë. Në manifestim morën pjesë familjarë të dëshmorëve dhe invalidë të luftës.