fbpx

Sot shënohet 73 vjetori i themelit të SHGM-së

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë do ta shënojë 73 vjetorin e përvjetorit të ekzistimit  dhe do t’i ndajë çmimet vjetore gazetareske të SHGM-së.