fbpx

Strugë-Ohër, votohet në mënyrë korrekte (video)

Votimi zhvillohet në mënyrë të qetë dhe demokratike edhe në Strugë dhe Ohër. Ndërkohë që në Ohër paralelisht me zgjedhjet presidenciale zhvillohen edhe ato lokale. Qendrat e votimit janë hapur në kohë, dhe procesi i votimit rrjedh pa pengesa.