fbpx

“Titanik 2”, Sasho Mijallkov dënohet me 3 vjet burg

Gjykata Penale në Shkup mori sot vendimin për rastin “Titanik 2 ” duke dënuar ish-kreun e DSK-së, Sasho Mijallkov me tre vjet burg.

Sasho Mijallkov akuzohet se në kohën kur ka qenë drejtor i DSK-së, në vitin 2013, ka shfrytëzuar ndikimin e tij real dhe përmes Menduh Thaçit ka dakorduar të miratohen ankesat për rivotimin në tre vendvotime në Strumicë në zgjedhjet lokale të vitit 2013.
Ndryshe nga kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Mendhu Thaçi, ai ishte prezent gjatë shqiptimit të vendimit të Gjykatës Penale.
https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/2056018237851881/?eid=ARBdvepapzkdd6dg5SA0j7c1SA3t8m-70DLLLTFnq_7G73mPUs-JEguCJj2CkAmIe7_rOR_eBXTxrBLk