fbpx

“Titanik 2”, Menduh Thaçi dënohet me 3.2 vjet burg

Gjykatën Penale në Shkup mori sot vendimin për rastin “Titanik 2 ” duke dënuar deputetin dhe njëherazi kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare me tre vjet e dy muaj burg.

Në “Titanik 2”  Menduh Thaçi akuzohet se ka dakorduar të miratohen ankesat për rivotimin në tre vendvotime në Strumicë në zgjedhjet lokale të vitit 2013. Mendhu Thaçi nuk ishte prezent gjatë vendimin të gjykatës.

Aktvendim për Sasho Mijallkov dhe Menduh Thaçin në lëndën e PSP-së "TITANIK 2"

Publiée par Alsat sur Vendredi 8 mars 2019