fbpx

E DIELL

07:00 – Dokumentar

07:30 – Dashuri dhe urrejtje – telenovele indiane ®

08:45 – Më fal – serial turk ®

10:00 – LAJME

10:35 – Top Shop

11:05 – Liderët e rinj – Emision për fëmijë

12:00 – LAJME

12:35 – Top Shop

13:05 – Hakmarrje e ëmbël – serial turk ep. ®

14:00 – LAJME

14:35 – Top Shop

15:05 – Hakmarrje e ëmbël – serial turk ep. ®

16:00 – LAJME

16:35 – Pasqyra e shëndetit – emision për shëndetin

17:15 – Non Stop

17:50 – Shpuza SHOW

19:00 – LAJME

19:45 – Studio e hapur – Presidenciale 2019

23:00 – LAJME MK

23:45 – Film Artistik

 

01:50 – Pasqyra e shëndetit – emision për shëndetin ®

02:30 – Shpuza SHOW ®

03:00 – Non Stop ®

03:35 – Liderët e rinj – Emision për fëmijë ®

04:25 – Program dokumentar ®

06:00 – Muzikë