fbpx

E MËRKURË

07:00 – Dokumentar

08:00 – Ditë e re – emisioni i mëngjesit

10:00 – Top Shop

10:15 – Dokumentar

10:40 – Zonja Fazilet dhe te bijat – serial turk ®

11:25 – Të gatuajmë me Restorante – emision gatimi

12:00 – Top Shop

12:35 – Më fal – serial turk ®

13:10 – Hakmarrje e embel – serial turk ®

14:00 – Top Shop

14:35 – Ylli i bekuar  serial turk

15:30 – Dashuri dhe urrejtje – telenovele indiane ®

16:00 – LAJME

16:40 – Pasdite ne Alsat – emision

17:25 – Dashuri dhe urrejtje – telenovele indiane

17:50 – Më fal – serial turk

19:00 – LAJME

19:45 – Zonja Fazilet dhe te bijat – serial turk

20:50 – Hakmarrje e embel – serial turk

22:00 – Magazina ekonomike

23:00 – LAJME MK

 

23:35 – Ylli i bekuar  serial turk ®

00:25 – Me fal – serial turk ®  

01:15 – Magazina ekonomike ®

02:10 – Shpuza SHOW  ®

02:40 – Pasdite ne Alsat – emision ®

03:25 – Të gatuajmë me Restorante – emision gatimi ®

04:00 – Ditë e re – emisioni i mëngjesit ®

05:15 – Dokumentar