fbpx

E SHTUNË

7:00 – Dokumentar

07:30 – Të gatuajmë me Restorante – emision gatimi ®

10:00 – Top Shop

10:20 – Ylli i bekuar – serial turk

11:10 – Liderët e rinj – Emision për fëmijë ®

12:00 – Top Shop

12:20 – Muzike

12:45 – Ylli i bekuar – serial turk ®

14:00 – Top Shop

14:20 – Hakmarrje e ëmbël – serial turk  ®

16:00 – LAJME

16:35 – Pasqyra e shëndetit – emision për shëndetin

17:15 – Auto Magazinë

18:00 – Zonja Fazilet dhe te bijat – serial turk ®

19:00 – LAJME

19:40 – Hakmarrje e ëmbël – serial turk

20:45 – Zonja Fazilet dhe te bijat – serial turk ®

22:00 – Boss is Back Antimafia – Serial

23:00 – LAJME MK

23:35 – Film Artistik

 

01:20 – Hakmarrje e ëmbël – serial turk  ®

02:00 – Boss is Back Antimafia – Serial  ®

02:45 – Pasqyra e shëndetit – emision shëndetësor  ®

03:15 – Auto Magazina  ®

03:45 – Lufta e nuseve ®

04:45 – Të gatuajmë me Restorante – emision gatimi ®

05:15 – Program dokumentar