fbpx

Udhëtarët incizojnë rrëzimin e aeroplanit të tyre

Pasagjerët e “Cesna 206” xhiruan avionin e tyre derisa po rrëzohej në malet e Venezuelës.

Një aeroplan i vogël goditi së pari pemët dhe dy nga katër vetë vdiqën si pasojë e rrëzimit.

Në mesin e udhëtarëve ishin tre kolonelë venezuelas, ndërsa i katërti ishte një rreshter.

Aksidenti ndodhi në shtetin e Bolivarit.