fbpx

“Ushqim dhe jo armë”, aksion për të ndihmuar të varfrit

Organizata “ushqim dhe jo armë”, është organizatë botërore, ndërsa disa entuziastë e sollën e dhe në Maqedoni. Dhjetëra qytetarë të moshave të ndryshme këtë fund jave prisnin radhë për tu shërbyer me ushqimin të cilën e përgatitën nga organizata në fjalë.