fbpx

Vandalizohet statuja e Aleksandrit të Madh në Athinë

Vetëm dy javë pas vendosjes së monumentit të Aleksandrit të Madh në Athinë, i njëjti po vandalizohen ndërsa në të po shkruhen fjalë fyese.

Siç shkruan gazeta greke Efimida, persona të panjohur kanë arritur të dëmtojnë monumentin dhe i njëjti po monitorohet vazhdimisht nga forcat e policisë.

Mbishkrimi thotë që Aleksandri ishte gjakpirës që vrau njerëz dhe se ylli i Verginës ka kishte ngroh një homoseksual.