fbpx

Votimi në Saraj i qetë, jehona e ulët (video)

Në komunën e Sarajit është duke u zhvilluar i qetë procesi i votimit. Vendvotimet janë hapur në kohë, dhe deri tani nuk është paraqitur ndonjë parregullsi.