fbpx

Zaev konfirmon vizitën e kryeministrit grek

Gjatë ditës së sotme u përhap lajmi se kabinet i kryeministri të Greqisë dhe Ministria e Punëve të Jashtme në Greqisë, po punojnë në planifikimin e vizitës së kryeministrit grek në Shkup, që sipas një pjese të portaleve informative greke, do të jetë në fillim të muajit të ardhshëm.

Kryeministri Zoran Zaev sot konfirmoi se ekziston një ide e tillë, por se ende nuk është caktuar data e vizitës së kryeministrit grek. Zaev gjithashtu theksoi se pas vizitës së kryeministrit grek Aleksis Cipras në Maqedoninë e Veriut, do të vijon vizita e tij në Athinë.